verzeker je huis bij HEMA

nu met cadeau­kaart t.w.v 50 euro

woonverzekering

ontvang 10% korting met een Homies Alarm

basisdekking opstalverzekering van HEMA

Een eigen huis, een plek onder de zon. De plek waar je simpelweg gelukkig bent. Jouw woning is een belangrijk en kostbaar bezit. Een bezit dat je natuurlijk goed wilt beschermen. Dit doe je met de opstalverzekering van HEMA. Een ruime basisdekking in geval van schade, zelfs met een garantie tegen onderverzekering. Maakt dat je niet gelukkig?!

de verzekering voor huis en schuur

Met de basisdekking opstalverzekering van HEMA ben je verzekerd voor schade aan jouw woning. Het gaat daarbij om schade door brand, neerslag, storm en lekkage. Hierbij is wel een maximering van de vergoeding van toepassing. Omdat schade aan deze bezittingen al vervelend genoeg is, staan wij voor je klaar wanneer je ons nodig hebt.

basisdekking opstalverzekering: onze vergoeding

Heb je iets gedaan om schade te voorkomen of te beperken? Dan nemen wij deze kosten voor onze rekening. Ook de kosten van gereedschap en materialen die hierbij beschadigd zijn geraakt betalen wij vanuit de basisdekking opstalverzekering. Dat is tevens van toepassing wanneer je iemand anders dit voor je hebt laten doen. Heb je een schade die wij vergoeden en moet je daardoor delen van je woning opruimen, afvoeren of afbreken? Over de kosten hoef je je geen zorgen te maken; die zijn voor ons. Net als het bedrag dat gemoeid is met een tijdelijke noodoplossing om erger te voorkomen. Moet je door schade aan je woning ergens anders logeren? In overleg kunnen wij deze kosten voor je vergoeden. Ook de opslag en vervoer van spullen vanwege schade aan je huis wordt vergoed.

ontvang 10% korting met een Homies Alarm

extra zekerheid: kies voor een aanvullende dekking

De basisdekking opstalverzekering begint op de datum die vermeld is op de polis. Vanaf dat moment ben je ruim verzekerd voor schade aan je woonhuis en bijgebouwen. Wil je ondanks de uitgebreide dekking extra zekerheid inbouwen? Dat begrijpen we. Daarom kun je bij HEMA de ramen en ruiten van je huis aanvullend verzekeren met de glasdekking. Is de opstalverzekering van jouw Vereniging van Eigenaren niet compleet? Door een appartement plus-dekking af te sluiten, voorkom je dat jouw appartement onderverzekerd is. Wil je precies weten hoe goed wij voor jouw thuis zorgen? In onze duidelijke voorwaarden lees je alles over de ruime dekking die wij bieden!

jouw voordeel bij HEMA

  • scherpe premie
  • allrisk verzekerd
  • garantie tegen onderverzekering
  • eenvoudig online af te sluiten

overstaphulp

Wil je overstappen naar de woonverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp