verzeker je huis bij HEMA

nu met cadeau­kaart t.w.v 50 euro

woonverzekering

ontvang 10% korting met een Homies Alarm

brandverzekering valt onder jouw opstalverzekering

Het is de nachtmerrie van elke huizenbezitter. Een brand die jouw trots in de as legt of grote schade aanricht. Naast de emotionele schade, loopt ook het kostenplaatje vaak snel en hoog op. Een beschadigde gevel of dak, de hitte die je muren en keuken verwoest; over de gevolgen van een brand denk je liever niet na. Toch komt het regelmatig voor. Daarom is het verzekeren van jouw woning met een opstalverzekering, waarin een brandverzekering onder de dekking valt, een veilige en verstandige keuze. En omdat de verzekering met jou en je woning meegroeit, ben je nooit onderverzekerd. Bouw dus gerust door aan jouw droomhuis!

gewoon goed verzekerd voor brandschade

Had je in het verleden een aparte brandverzekering, tegenwoordig is deze verzekering bij ons opgenomen in de ruime dekking van de opstalverzekering en ben je hiermee gewoon goed verzekerd op het moment dat het noodlot toeslaat. Naast directe schade als gevolg van brand, vergoedt de opstalverzekering ook schade door rook, roet, schroei- en smeltschade en bluswater. Heb je een deskundige ingeschakeld om de schade te bepalen, dan nemen wij deze kosten voor onze rekening. Ook als je maatregelen hebt genomen om schade te voorkomen of beperken, ontvang je mogelijk een vergoeding van deze kosten.

dekking brandverzekering onder opstalverzekering

Of nu een klein binnenbrandje de nodige schade heeft aangericht of een grote brand jouw woning flink heeft beschadigd, we staan in elke situatie voor je klaar. Moet je door de schade aan je woning noodgedwongen ergens anders verblijven of overnachten? In overleg kunnen we deze kosten voor je vergoeden. Dat geldt ook voor eventuele noodoplossingen, die je bijvoorbeeld moet maken uit veiligheidsoogpunt. In onze duidelijke voorwaarden lees je alles over de ruime dekking van de brandverzekering binnen onze opstalverzekering. Een hele geruststelling in een tijd van nood.

je opstal- en inboedelverzekering onder één dak

Naast je woning, wil je natuurlijk ook je waardevolle spullen verzekeren voor schade. Hier sluit je een inboedelverzekering voor af. Is jouw woning getroffen door brand en is schade ontstaan aan je bank, tv of andere kostbare bezittingen? In de inboedelverzekering is standaard een branddekking opgenomen.

jouw voordeel bij HEMA

  • scherpe premie
  • allrisk verzekerd
  • garantie tegen onderverzekering
  • eenvoudig online af te sluiten

overstaphulp

Wil je overstappen naar de woonverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp