verzeker je huis bij HEMA

nu met cadeau­kaart t.w.v 50 euro

woonverzekering

ontvang 10% korting met een Homies Alarm

niet kopje onder bij waterschade

Verouderde leidingen, een bad dat overloopt of een lekkend waterbed. Water houd je het liefst buiten de deur of op de plek waar het hoort. Want krijgt het binnenshuis vrij baan, dan is de schade vaak niet te overzien. Natuurlijk doe je er alles aan om waterschade te voorkomen. Het controleren van het dak van je woning, dakgoten regelmatig schoonmaken en een waterslot op jouw witgoed; voorkomen is, zeker in het geval van wateroverlast, beter dan genezen. Gaat het toch mis? Dan reikt de opstalverzekering je de helpende hand.

jouw redding bij wateroverlast

Of het water nu uit de lucht valt of een kapotte kraan voor een waterballet zorgt, je opstalverzekering is jouw redding. Waterschade door hevige neerslag, storm, kapotte leidingen of vochtdoorlating valt namelijk onder de dekking van de verzekering van jouw thuis. Ook het vinden van de oorzaak van de wateroverlast wordt in veel gevallen vergoed. Schade door overstroming, bijvoorbeeld door een dijkdoorbraak of het overlopen van sluizen, kaden en andere zaken die bedoeld zijn water tegen te houden, wordt niet vergoed. Krijg je te maken met brand als gevolg van een overstroming, dan wordt de schade wel gedekt door je opstalverzekering.

gewoon goed verzekerd voor waterschade

Met een opstalverzekering is waterschade aan je woning gewoon goed verzekerd. Wil je ook je waardevolle bezittingen beschermen tegen de gevolgen van wateroverlast? Dan sluit je een inboedelverzekering af. Je houten vloer die onherstelbaar beschadigd raakt of je kostbare laptop, de kosten lopen snel en hoog op.

meld waterschade opstalverzekering zo snel mogelijk

Krijg je te maken met wateroverlast? Beperk de schade dan zo veel mogelijk. Laat alles drogen om een goed beeld te krijgen van de waterschade. Is er sprake van blijvende schade, dan meld je deze schade bij HEMA Verzekeringen. Samen bepalen we hoe groot de schade is of we laten een deskundige de schademelding onderzoeken. Is de schade vastgesteld en dekken we de waterschade via je opstalverzekering? Dan betalen we of het verschil in waarde van je woning voor en na de schade uit of we vergoeden de herstelkosten. Zodat jij snel weer van jouw droomhuis kunt genieten.

jouw voordeel bij HEMA

  • scherpe premie
  • allrisk verzekerd
  • garantie tegen onderverzekering
  • eenvoudig online af te sluiten

overstaphulp

Wil je overstappen naar de woonverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp