verzeker je huis bij HEMA

nu met cadeau­kaart t.w.v 50 euro

woonverzekering

ontvang 10% korting met een Homies Alarm

eigen risico opstalverzekering heerlijk laag

Jouw huis, jouw trots. Zo’n waardevol bezit, daar ga je natuurlijk zuinig mee om. HEMA kent de waarde van jouw woning. Daarom is jouw opstal bij ons gewoon goed en voordelig verzekerd. En het eigen risico bij de opstalverzekering? Dat houden we zo laag mogelijk.

jouw schade, onze zorg

Een goed onderhouden huis zorgt niet alleen voor een opgeruimd gevoel. Het oog wil natuurlijk ook wat. En mocht je ooit een verhuiswens hebben? Dan kun je die extra uurtjes maar beter in het ‘verzorgen’ van je huis gestoken hebben. Bovendien verklein je zo de kans op schade. Krijg je ondanks je inspanningen toch met schade te maken? Dan is dat al vervelend genoeg. Daarom houdt HEMA het eigen risico bij de opstalverzekering zo laag mogelijk. Je betaalt per schade - behalve door storm - een bedrag van 100.- zelf.

eigen risico opstalverzekering bij storm

Heb je schade door storm? Dan bedraagt het eigen risico opstalverzekering altijd 225.-. Er is sprake van stormschade bij windkracht 7 of meer. HEMA houdt van duidelijkheid. Daarom zijn onze voorwaarden op begrijpelijke wijze opgesteld. Waar je je in elk geval geen zorgen over hoeft te maken, is de kans op onderverzekering. Wij geven je namelijk de garantie dat jouw huis bij ons nooit onderverzekerd is. Wat de waarde van jouw woonhuis ook is.

ontvang 10% korting met een Homies Alarm

aanvullend verzekeren: een veilig idee

Een groot deel van je huis bestaat uit glas. Gelukkig kun je ramen en ruiten extra verzekeren bij HEMA. Met de aanvullende glasverzekering betalen wij plotselinge schade aan glas dat bij je huis hoort. Ben je eigenaar van een appartement in een gebouw? En heeft de Vereniging van Eigenaren (VvE) een gebouwenverzekering afgesloten voor alle woningen? Dan is met de appartement plus-dekking jouw appartement extra verzekerd bij schade aan het gebouw. Bij schade aan het gebouw én jouw woning, vergoeden wij ook de extra kosten van de schade aan jouw appartement. Voor deze aanvullende dekking is het eigen risico gelijk aan het eigen risico opstalverzekering.

jouw voordeel bij HEMA

  • scherpe premie
  • allrisk verzekerd
  • garantie tegen onderverzekering
  • eenvoudig online af te sluiten

overstaphulp

Wil je overstappen naar de woonverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp