rechts­bijstand­verzekering

jouw rechtsbijstand in een oogwenk verzekerd

rechtsbijstandverzekering afsluiten? goede zaak!

Juridische zaken. Je hebt er liever niet mee te maken. Gelukkig staan de professionele juristen van HEMA je graag bij. Vandaag een rechtsbijstandverzekering afsluiten, betekent dat je de volgende dag direct gebruik kunt maken van onze juridische diensten. En dat is een geruststellende gedachte wanneer je om dringend advies verlegen zit.

professionele juridische ondersteuning

Een rechtsbijstandverzekering afsluiten houdt in dat je op professionele juridische ondersteuning kunt rekenen in het geval van zes gebieden: consument & wonen (onze basisdekking) en de aanvullende dekkingen verkeer, persoon & familie, werk ontslagzaken, werk overige zaken en belasting, vermogen, pensioenen & sociale uitkeringen. Via onze basisverzekering zijn dus alle juridische huis-, tuin- en keukenzaken gedekt. Wil je ook in het verkeer, in persoonlijke kring of op de werkvloer zeker weten dat je in je recht staat, dan kun je voor één of meer van de aanvullende dekkingen kiezen.

rechtsbijstandverzekering afsluiten: voorwaarden

De belangrijkste voorwaarde bij een rechtsbijstandverzekering afsluiten is dat het probleem waarvoor je je verzekert nog niet speelt op het moment dat je de polis hebt afgesloten of dat deze problemen op het moment van afsluiten niet te voorzien waren. Met die wetenschap kun je via onze site eenvoudig een verzekering afsluiten. De maandpremie wordt berekend op basis van je gezinssituatie en de door jou gekozen dekking.

Stap 1:

Kies je gezinssamenstelling. Wij berekenen vervolgens direct de premie van je basisdekking.

Stap 2:

Kies of je gebruik wilt maken van eventuele aanvullende dekkingen.

Stap 3:

Nieuwe klanten dienen bij HEMA eerst een account aan te maken. Nadat je account geactiveerd is, kun je via jouw online polismap op onze site eenvoudig je verzekeringszaken regelen. Ben je al klant? Log dan in op onze site en wij vullen automatisch jouw gegevens in. Je ziet bovendien direct hoeveel stapelkorting je ontvangt.

Stap 4:

We zetten jouw persoonlijke gegevens en de door jouw gekozen verzekering nog een keer voor je in een overzicht. Ben je tevreden met je scherpe maandpremie en de door jou gekozen dekking? Sluit dan direct de verzekering af, activeer je HEMA-account en schakel één van onze professionele juristen in zodra je een conflict hebt.

jouw rechtsbijstand in een oogwenk verzekerd

HEMA: jouw goed recht

Een rechtsbijstandverzekering afsluiten bij HEMA betekent dat de meest voorkomende zaken goed gedekt zijn. En, in tegenstelling tot andere verzekeraars, hanteren we geen wachttijd. Vandaag afsluiten betekent dat onze professionele juristen morgen voor je klaar staan. Wil je weten hoe we de maandpremie laag weten te houden en waar je je wel en niet voor kunt verzekeren? Neem dan eens een kijkje in onze duidelijke productwijzer of vind een antwoord tussen onze veelgestelde vragen.

jouw voordeel bij HEMA

  • professionele juristen
  • snel advies
  • voorwaarden in begrijpelijke taal

overstaphulp

Wil je overstappen naar de rechtsbijstandverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp