reisverzekering

HEMA reisverzekering

  • nu met gratis cursus reisfotografie t.w.v. 59.95
  • 24/7 hulp bij ziekte, ongeluk of overlijden
  • keuze voor Europa- of werelddekking
  • gratis onderwater- en wintersportdekking

binnen 5 minuten online geregeld

nu
25% korting
voor 1 jaar lang

lees meer

zorgeloos genieten op vakantie

reisverzekering: zorgeloos en voordelig op reis

Jouw vakantie, daar kijk je het hele jaar naar uit. Bij HEMA snappen we dat je dan ook echt even zorgeloos weg wilt. Als je kiest voor onze reisverzekering ga je zonder gedoe goed verzekerd op reis en met een gerust gevoel de deur uit.

klanten beoordelen HEMA verzekeringen met een

8.7

basisdekking

De laatste koffers gepakt, de deur op slot, de vakantie kan beginnen! Met de goedkope reisverzekering van HEMA kun je het hele jaar onbezorgd en goed verzekerd op reis. Of je nu met vakantie gaat of gewoon een weekendje weg. Je kiest zelf dekking voor Europa of de hele wereld. Het afsluiten is zo geregeld. De voorpret kan al beginnen als je je bedenkt dat de belangrijke dingen standaard verzekerd zijn.

ga naar dekking reisverzekering

eigen risico

Bij HEMA ben je verzekerd van een goedkope reisverzekering. Ook het eigen risico houdt HEMA zo laag mogelijk. Het enige onderdeel van de reisverzekering waarvoor een eigen risico geldt is bagage. Voor bagage betaal je bij iedere schade de eerste € 100.- zelf.

ga naar eigen risico

overstaphulp

Wil je overstappen naar de reisverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

lees meer

goedkope reisverzekering met dekking op maat

De één gaat liever één keer lang en ver op vakantie, de ander wil er juist een paar keer per jaar wat korter tussenuit. Waar je reis ook heen gaat, je hebt altijd de zekerheid van de reisverzekering op maat van HEMA. Je kunt kiezen voor een reispolis met Europa- of werelddekking. Je betaalt met onze goedkope reisverzekering niet meer dan nodig is en je bent volledig verzekerd. Voor bagage gelden uitsluitingen, waaronder elektronische apparatuur.

complete reisverzekering, scherpe premie

De reisverzekering van HEMA biedt een scherpe premie en je bent zowel in Nederland als in het buitenland gedekt. Precies weten wat de premie voor jezelf of jouw gezin is? Bereken het snel en makkelijk. Gewoon hier op de site. Het enige wat we van je nodig hebben zijn enkele persoonsgegevens. Vervolgens stel je de verzekering samen, die volledig past bij jouw persoonlijke wensen. Wil je je aanvullend verzekeren voor ongemakken tijdens je vakantie? Wij bieden verschillende aanvullende dekkingen aan, zoals pechhulp, geneeskundige kosten en een annuleringsverzekering.

standaard onderwater- en wintersportdekking

Ga je skiën of snowboarden, dan begeef je je niet graag op glad ijs wat de kosten betreft. Er kan altijd iets gebeuren, ook als je zelf goed oplet. Dat is vervelend, maar met deze voordelige onderwater- en wintersportdekking ben je in ieder geval goed en voordelig verzekerd. In onze reisverzekering is de winter- en onderwatersport dekking gratis.

overal hulp door alarmcentrale

Voor ernstige schade of acute hulp hebben wij een alarmcentrale die je 24 uur per dag te woord staat. Zij kunnen hulpdiensten inschakelen, je helpen met jouw schade en de eerste voorzieningen voor je treffen. Dat is een veilig idee. En jij? Jij kunt vooral genieten want die vakantie heb je verdiend! Onze voorwaarden zijn leesbaar en voor iedereen te begrijpen. Alle verzekeringen van HEMA zijn dagelijks opzegbaar. Je kunt de reisverzekering dus opzeggen wanneer je maar wilt.