reisverzekering

jouw voordeel bij HEMA

  • 24-uurs alarmcentrale
  • dekking zelf samen te stellen
  • gratis onderwater- en wintersportdekking

binnen 5 minuten online geregeld

reisverzekering

De laatste koffers gepakt, de deur op slot, de vakantie kan beginnen! Met de goedkope doorlopende reisverzekering van HEMA kun je het hele jaar onbezorgd en goed verzekerd op reis. Of je nu met vakantie gaat of gewoon een weekendje weg. Je kiest zelf dekking voor Europa of de hele wereld. Het afsluiten is zo geregeld. De voorpret kan al beginnen als je je bedenkt dat de belangrijke dingen standaard verzekerd zijn.

ga naar doorlopende reisverzekering

Ga je niet vaker dan eens per jaar op vakantie en tussendoor geen weekendjes weg? Dan is de goedkope kortlopende reisverzekering van HEMA voor jou waarschijnlijk een goede keuze. Hiermee geniet je van een onbezorgde vakantie. Ook bij de kortlopende reisverzekering kies je zelf voor Europa- of werelddekking.

ga naar kortlopende reisverzekering

Bij HEMA ben je verzekerd van een goedkope reisverzekering. Ook het eigen risico houdt HEMA zo laag mogelijk. Het enige onderdeel van de reisverzekering waarvoor een eigen risico geldt is bagage. Voor bagage betaal je bij iedere schade de eerste € 100.- zelf.

ga naar eigen risico


de voordelen van onze goedkope reisverzekering

Jouw vakantie, daar kijk je het hele jaar naar uit. Bij HEMA snappen we dat je dan ook echt even zorgeloos weg wilt. Als je kiest voor de goedkope reisverzekering van HEMA ga je zonder gedoe goed verzekerd op reis. Met de HEMA Reisverzekering ga jij met een gerust gevoel de deur uit. Vandaag afsluiten betekent dat je morgen al op reis kunt.

24-uurs alarmcentrale >

Voor ernstige schade of acute hulp hebben wij een alarmcentrale die jou 24 uur per dag te woord staat. Zij kunnen hulpdiensten inschakelen, jou helpen met jouw schade en de eerste voorzieningen voor jou treffen. Dat is een veilig idee.

dekking zelf samen te stellen >

De één gaat liever één keer lang en ver op vakantie, de ander wil juist een paar keer per jaar wat korter. Waar je ook naar toe gaat, je hebt altijd de zekerheid van de reisverzekering van HEMA op maat. Je kunt kiezen voor een kortlopende of doorlopende reisverzekering en een Europa- of Werelddekking. Het veilige gevoel van onze reisverzekering reist voordelig met je mee.

de laagste premie >

Geniet ervan, die vakantie heb je echt verdiend. De reisverzekering van HEMA biedt de laagste premie. Je betaalt niet meer dan nodig is en je bent volledig verzekerd. Je bent met de goedkope reisverzekering van HEMA zowel in Nederland als in het buitenland verzekerd. Precies weten hoe laag de premie voor jezelf of jouw gezin is? Bereken het snel en makkelijk. Gewoon hier op de site.

voorwaarden in begrijpelijke taal >

Onze voorwaarden zijn in gewone-mensentaal geschreven. Die zijn dus makkelijk leesbaar en voor iedereen te begrijpen.

dagelijks opzegbaar >

Alle verzekeringen van HEMA zijn dagelijks opzegbaar. Je kunt je verzekering dus opzeggen wanneer je maar wilt.

standaard onderwater- en wintersportdekking >

Ga je skiën of snowboarden, dan begeef je je niet graag op glad ijs wat de kosten betreft. Er kan altijd iets gebeuren, ook als je zelf goed oplet. Dat is vervelend, maar met deze voordelige onderwater- en wintersportdekking ben je in ieder geval goed en voordelig verzekerd. In de doorlopende reisverzekering is de winter- en onderwatersport dekking gratis, bij de kortlopende reisverzekering kun je onderwater- en wintersport als extra dekking afsluiten.