Reisverzekering

reisverzekering

gratis HEMA luchtbed

reisverzekering

1 jaar 25% korting op
basisdekking europa/wereld

jouw reis in een oogwenk verzekerd

aanvullende dekking reisverzekering van HEMA

De reisverzekering van HEMA is een goed begin van een onbezorgde vakantie. Voor je het vliegtuig of de auto instapt op weg naar je bestemming weet je dat je gewoon goed verzekerd op reis gaat. Hoewel onze uitgebreide vakantieverzekering je een prettig gevoel geeft, kan het verstandig zijn om een aanvullende dekking reisverzekering af te sluiten. Ook daar helpen we je graag bij.

jouw aanvullende dekking reisverzekering naar wens

 • Geld
  Neem je geld of cheques mee op reis? Met deze dekking zijn deze tegen een klein bedrag meeverzekerd. Je bent verzekerd tot wel 250.-.
 • Geneeskundige kosten
  Je zorgverzekering vergoedt niet altijd (volledig) de kosten van medische behandelingen in het buitenland. Met deze aanvullende dekking bij je reisverzekering worden alle medisch noodzakelijk gemaakte kosten, die jouw ziektekostenverzekering niet dekt, vergoed. Zonder maximum.
 • Hulp vervoermiddel
  Ga je met eigen vervoer op reis en valt jouw vervoermiddel uit door een ongeval, diefstal of pech? Dan heb je met deze dekking recht op hulpverlening en/of vergoeding van kosten. Het voertuig mag nog geen acht jaar oud zijn.
 • Vervangend vervoermiddel
  Als tijdens de reis jouw vervoermiddel uitvalt met pech, door een ongeval, diefstal of een andere van buiten komende gebeurtenis, zorgt onze alarmcentrale voor vervangend vervoer. Ook extra verblijfkosten worden vergoed. Voorwaarde is wel dat het vervoermiddel niet binnen twee dagen gerepareerd kan worden. Het voertuig mag nog geen acht jaar oud zijn.
 • Ongevallen
  Je denkt er liever niet aan, toch zit een ongeluk ook op vakantie in een klein hoekje. Bij deze aanvullende dekking wordt een bedrag uitgekeerd bij overlijden of blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval.

een annuleringsverzekering: meest gekozen optie!

Het kan gebeuren dat je vanwege een dringende reden niet op reis kunt of eerder naar huis reist. Je raakt bijvoorbeeld je baan kwijt, terwijl je je vakantie al geboekt hebt. Of je wordt ziek en kan daardoor niet reizen. Er zijn veel oorzaken waardoor een vakantie zomaar in het water kan vallen. Een annuleringsverzekering voorkomt dat je naar je reissom kunt fluiten. Met deze aanvullende dekking reisverzekering wordt de verzekerde reissom of niet-genoten reistijd bij een vervroegde terugkeer naar huis vergoed. Wil je, net als de meeste bezoekers van de verzekerdbijHEMA.nl, niet dubbel balen? Kies dan voor deze optie!

jouw reis in een oogwenk verzekerd

jouw voordeel bij HEMA

 • nu met gratis cursus reisfotografie t.w.v. 59.95
 • 24/7 hulp bij ziekte, ongeluk of overlijden
 • keuze voor Europa- of werelddekking
 • gratis onderwater- en wintersportdekking

overstaphulp

Wil je overstappen naar de reisverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp