Reisverzekering

reisverzekering

gratis HEMA luchtbed

reisverzekering

1 jaar 25% korting op
basisdekking europa/wereld

doorlopende reisverzekering: altijd gedekt

Kijk je al maanden uit naar die ene zonvakantie? Of besluit je spontaan even een weekje te gaan skiën in de Zwitserse Alpen? Met de voordelige doorlopende reisverzekering van HEMA kun je op elk moment van het jaar onbezorgd op reis. Of het nu een rondreis door Zuid-Amerika of een romantisch weekendje in Parijs is. Laat de vakantiepret maar beginnen!

alles tussen strandbed en Alpenreus

Zon, strand en zee: heerlijk! Maar soms geef je de voorkeur aan wat meer avontuur. Neem je deel aan doe- en sportactiviteiten in de bergen of onder water? De meeste van deze uitdagende bezigheden vallen standaard onder de dekking van de doorlopende reisverzekering van HEMA. In onze begrijpelijke polisvoorwaarden lees je precies welke dit zijn. Jouw op maat samengestelde polis past precies bij de vakantie die je voor ogen hebt, zodat je zonder zorgen op avontuur kunt. Mocht er onverhoopt iets misgaan? Dan staat onze 24-uurs alarmcentrale dag en nacht voor je klaar.

een doorlopende reisverzekering: snel geholpen

Bij het afsluiten van een doorlopende reisverzekering kies je allereerst voor Europa- of Werelddekking. De rest wijst zich vanzelf. Waar ter wereld je ook gaat, raakt iets beschadigd en is het verzekerd of wordt je koffer gestolen? Wij zorgen ervoor dat de kosten vergoed worden. Sta je met pech langs de weg in het buitenland of moet je de vakantie noodgedwongen voortijdig beëindigen? HEMA staat voor je klaar. Snel en zonder gedoe. Onder de basisdekking vallen onder meer hulpverlening, kosten als gevolg van een ongeval, ziekte of overlijden, de noodzakelijke terugreis naar Nederland en eventuele reis- en verblijfskosten van familieleden. Voor bagage gelden uitsluitingen, waaronder elektronische apparatuur.

complete en goedkope doorlopende reisverzekering

Wie absoluut niets aan het toeval over wil laten, kan kiezen voor één van onze aanvullende dekkingen bij een goedkope doorlopende reisverzekering. De module geneeskundige kosten voorkomt dat je zelf diep in de buidel moet tasten bij een doktersbezoek in het buitenland. Kun je helemaal niet op vakantie vanwege een dringende reden of moet je eerder naar huis? Met een annuleringsverzekering als extra dekking bij een doorlopende reisverzekering wordt in dit geval de verzekerde reissom vergoed. Fijne reis!

jouw reis in een oogwenk verzekerd