Reisverzekering

reisverzekering

gratis HEMA luchtbed

reisverzekering

1 jaar 25% korting op
basisdekking europa/wereld

de Europese reisverzekering reist met je mee

Een zonvakantie, wintersport of stedentrip. Europa heeft reisfanaten ontzettend veel te bieden. Of je nu spontaan een lang weekend naar Londen gaat of niet kunt wachten tot je eindelijk op het Spaanse strand ligt; jouw Europese reisverzekering reist altijd met je mee. Deze verzekering met Europa-dekking biedt je overal in Europa een zorgeloos vakantiegevoel. Kies je voor een verre reis, bijvoorbeeld naar Thailand of de Verenigde Staten? Voor reizen buiten Europa sluit je een verzekering met werelddekking af.

een ruime en complete vakantieverzekering

Ook al ben je goed verzekerd, je hoopt je verzekering nooit nodig te hebben. Want dat betekent dat jouw vakantie niet helemaal volgens plan is verlopen. En dat is zonde, zeker omdat je hier zo lang naar hebt uitgekeken. Gaat er toch iets mis? Dan is een goede verzekering een prettige gedachte. De Europese reisverzekering van HEMA Verzekeringen dekt binnen Europa schade aan je bagage, door diefstal en onverwachte kosten door bijvoorbeeld een ongeval. In noodsituaties staat onze professionele alarmcentrale 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar. Zodat jij alle hulp krijgt op het moment dat je het nodig hebt.

Europese reisverzekering en aanvullende dekkingen

Of je nu kiest voor een heerlijke zonvakantie aan de Middellandse Zee of een fervent ski-liefhebber bent, ook op of onderweg naar vakantie zit een ongeluk in een klein hoekje. Onze uitgebreide Europese reisverzekering heeft een ruime dekking, maar wie echt alle risico’s wil uitsluiten kan zich aanvullend verzekeren. Stap je in de auto naar de Alpen of voor een stedentrip? De aanvullende dekking vervoermiddelhulp schiet te hulp bij pech onderweg. Hoewel onderwater- en wintersport standaard tot de dekking behoren, kan een aanvullende dekking geneeskundige kosten een waardevolle aanvulling van jouw vakantieverzekering zijn. Hiermee voorkom je dat je bij een bezoek aan een dokter of het ziekenhuis over de grens óók nog eens te maken krijgt met een hoge rekening.

de Europadekking kijkt verder dan Europa

Goed om te weten is dat niet alleen bestemmingen in Europa gedekt zijn. Zo hoef je voor een vakantie naar bijvoorbeeld Marokko, Egypte of Tunesië geen reisverzekering met werelddekking af te sluiten. Deze populaire bestemmingen vallen namelijk ook onder de Europese dekking. In onze duidelijke voorwaarden lees je precies in welke landen je verzekerd bent met een Europese reisverzekering. Check voordat je op reis gaat of jouw vakantiebestemming onder de Europadekking valt en voorkom dat je onnodig te veel betaalt. Zo houd je meer geld over voor leuke dingen!

jouw reis in een oogwenk verzekerd