Reisverzekering

reisverzekering

gratis HEMA luchtbed

reisverzekering

1 jaar 25% korting op
basisdekking europa/wereld

duik in jouw onderwatersport reisverzekering

Spring in de wondere onderwaterwereld! Ontdek imposante koraalriffen, kleurrijke vissen en misschien spot je wel een oud scheepswrak. Snorkelen en duiken tijdens jouw vakantie bieden je een onvergetelijke belevenis. Of je nu al enige ervaring hebt of spontaan besluit je duikbril op te zetten, dankzij de onderwatersport reisverzekering krijg je het niet benauwd. Deze dekking maakt namelijk standaard deel uit van de reisverzekeringen van HEMA Verzekeringen!

de sportieve vakantieverzekering

Ben je van plan om te gaan duiken tijdens je vakantie? Dan is het slim van tevoren uitgebreid na te gaan waar je precies voor verzekerd bent. In onze duidelijke voorwaarden lees je welke risico’s wij verzekeren met de onderwatersport reisverzekering. Belangrijk om te weten is dat we geen schade vergoeden die veroorzaakt is terwijl je deelnam aan een gevaarlijke sport. Ook rekenen we erop dat je geen onverantwoorde risico’s neemt waarbij je je leven in gevaar brengt. Wil je weten of jouw reisverzekering past bij je vakantieplannen? De klantenservice van HEMA Verzekeringen helpt je graag op weg!

dekking van de onderwatersport reisverzekering

Word je tijdens het beoefenen van onderwatersport ziek of raak je betrokken bij een ongeluk? De onderwatersport reisverzekering biedt dan hulp en vergoedt daarnaast een aantal kosten. In het basispakket zijn onder meer vergoedingen opgenomen voor hulpverlening, kosten van opsporing, redding en berging. Ook een eventuele terugkeer naar Nederland wordt vergoed wanneer sprake is van ziekte, een ongeval of overlijden. Daarnaast is je uitrusting tot een maximaal bedrag van 1.250,- verzekerd.

aanvullende dekking geneeskundige kosten

Via je zorgverzekering ben je niet alleen in Nederland verzekerd van goede zorg, ook in het buitenland worden medisch noodzakelijke kosten in verschillende gevallen vergoed. Eventuele geneeskundige kosten die niet onder de dekking van je zorgverzekering vallen worden door je onderwatersport reisverzekering alleen vergoed als je de aanvullende dekking medische kosten hebt afgesloten. Met deze aanvullende verzekering worden alle medisch noodzakelijk gemaakte kosten, die jouw ziektekostenverzekering niet dekt, vergoed.

jouw reis in een oogwenk verzekerd