Reisverzekering

reisverzekering

gratis HEMA luchtbed

reisverzekering

1 jaar 25% korting op
basisdekking europa/wereld

reisverzekering werelddekking: voor elke droomreis

Wat jouw vakantiebestemming ook is, met een reisverzekering met werelddekking ga je zorgeloos op reis. Je bent namelijk overal ter wereld verzekerd van vakantieplezier. Of je nu eindelijk die langverwachte wereldreis gaat maken of kiest voor een ontspannen verblijf op een subtropisch eiland, dankzij de complete en ruime dekking van HEMA Verzekeringen is jouw reis gewoon goed verzekerd.

dekking reisverzekering met werelddekking

De reisverzekering met werelddekking vergoedt schade tijdens jouw vakantie. Krijg je te maken met diefstal, raak je betrokken bij een ongeval of is jouw bagage beschadigd of verdwenen? Dan staat jouw verzekering voor je klaar. Daarnaast krijg je 24 uur per dag, 7 dagen per week hulp van onze professionele hulpcentrale in geval van nood. Bij een ongeluk of ziekte zorgen wij dat jij en jouw gezin alle hulp krijgen en weer veilig thuis komen.

standaard onderwater- en wintersportdekking

Wie kiest voor HEMA Verzekeringen, kiest voor een complete dekking en een scherpe premie. Je stelt jouw verzekering zelf samen waardoor je niet meer betaalt dan nodig is. Bovendien is in de reisverzekering met werelddekking een standaard onderwater- en wintersportdekking opgenomen. Dus of je nu de koraalriffen van Curaçao gaat bewonderen of op stand gaat skiën in het Amerikaanse Aspen; je bent overal ter wereld verzekerd bij het verleggen van je grenzen.

check voor vertrek het dekkingsgebied

De naam doet vermoeden dat je deze reisverzekering met werelddekking nodig hebt wanneer je buiten Europa op vakantie gaat. Toch zijn er flink wat uitzonderingen. Populaire vakantiebestemmingen buiten Europa, zoals de Azoren, Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee zijn namelijk ook gedekt via een reisverzekering met Europa-dekking. Check voor vertrek het dekkingsgebied van jouw verzekering, zodat je niet onnodig te veel betaalt of onverzekerd op reis gaat. In onze duidelijke voorwaarden lees je precies welke bestemmingen onder de verschillende dekkingsgebieden vallen.

werelddekking reisverzekering eenvoudig wijzigen

Heb je een reisverzekering met werelddekking afgesloten, maar kies je voor een Europese bestemming of ben je voorlopig niet van plan een verre reis te maken? Dan kun je de werelddekking reisverzekering eenvoudig omzetten in een verzekering met Europa-dekking. Dit doe je door online je verzekering aan te passen via je eigen polismap. Zo voorkom je dat je onnodig te veel betaalt en houd je meer geld over voor leuke dingen. En andersom werkt het net zo gemakkelijk. Zodat jij - waar je ook naar toe gaat - altijd gewoon goed verzekerd bent.

jouw reis in een oogwenk verzekerd