Reisverzekering

reisverzekering

gratis HEMA luchtbed

reisverzekering

1 jaar 25% korting op
basisdekking europa/wereld

reisverzekering wintersport: oneindig skiplezier

Verse sneeuw, frisse lucht en een strakblauwe hemel. Dat kan maar één ding betekenen: wintersport! Met HEMA Verzekeringen sta je nog steviger op de ski’s, je gaat namelijk gewoon goed verzekerd op reis met onze reisverzekering voor wintersport. Speciaal voor sneeuwliefhebbers is standaard een gratis wintersportdekking opgenomen in de verzekering. Zodat jij zonder zorgen naar beneden slalomt.

wat is gedekt via de reisverzekering wintersport?

Niets is fijner dan even je hoofd helemaal leeg maken op de piste. De prachtige omgeving, indrukwekkende vergezichten en natuurlijk volop gezelligheid maken een wintersportvakantie onvergetelijk. Ondertussen wil je natuurlijk wel goed verzekerd zijn. Met de reisverzekering wintersport in het achterhoofd, geniet je nog meer van jouw vakantie. Gaat er onverhoopt iets mis? Dan staat jouw verzekering voor je klaar. Zo kun je onder meer rekenen op hulp bij een ongeluk, is je bagage verzekerd en worden diverse schades vergoed. Ook je skiuitrusting is meeverzekerd, net als de kosten van al geboekte skipassen en -lessen als je onverwacht eerder naar huis moet.

de complete wintersport reisverzekering

Schade aan je waardevolle spullen of uitrusting is al vervelend genoeg, maar de kosten lopen pas echt hoog op als je tijdens jouw vakantie te maken krijgt met een ski-ongeval. Is een reddingsactie nodig om jou of een familielid van de piste te halen? De wintersport reisverzekering zorgt ervoor dat je op alle hulpverlening kunt rekenen die je nodig hebt. Naast het vergoeden van hulpverlening vallen ook de kosten van opsporing of een noodgedwongen terugkeer naar Nederland onder de dekking van de reisverzekering voor wintersport.

aanvullende dekkingen voor sneeuwplezier

In Nederland hebben we onze zaakjes goed voor elkaar. Zo ben je met jouw zorgverzekering ook op vakantie in het buitenland verzekerd voor medisch noodzakelijke kosten. Deze zijn gedekt tot maximaal het Nederlandse tarief voor deze zorg. Omdat een ongelukje op de piste al snel een flink prijskaartje heeft is het verstandig om je reisverzekering wintersport aan te vullen met de dekking medische kosten. Met deze dekking worden alle medisch noodzakelijke kosten, die jouw zorgverzekering niet dekt, volledig vergoed.

jouw reis in een oogwenk verzekerd