scooterverzekering

jouw voordeel bij HEMA

  • zeer complete dekking
  • eenvoudig online afsluiten
  • voorwaarden in begrijpelijke taal

binnen 5 minuten online geregeld

jouw scooter in een handomdraai verzekerd

aanvullende dekking scooterverzekering: zekerheid

Door onze uitgebreide dekking vanuit de basisverzekering, zijn jij en je scooter direct compleet verzekerd bij HEMA. Toch kiezen velen ervoor zichzelf extra te verzekeren want als scooterrijder ben en blijf je kwetsbaar in het verkeer. Daarom bieden we de aanvullende dekking scooterverzekering aan. Zo kun je je via ons verzekeren van een vergoeding voor rechtsbijstand in het geval van een ongeluk en kun je jezelf en je passagiers ‘beschermen’ voor financiële en lichamelijke gevolgen met een ongevallenverzekering opzittenden.

rechtsbijstandverzekering voor juridische hulp

Je weet zeker dat je richting aangaf bij het afslaan, maar de ander beweert bij hoog en laag van niet. Wie de schuldige is bij een aanrijding, is soms al lastig te bepalen. En probeer dan ook nog maar eens de schade te verhalen! Met de aanvullende rechtsbijstandverzekering bij onze scooterverzekering krijg je juridische hulp vergoed. Strafzaken na een aanrijding met jouw scooter vallen ook onder deze aanvullende dekking scooterverzekering.

ongevallenverzekering opzittenden: een vangnet

Als scooterrijder ben je kwetsbaar, net als de persoon achterop. De gevolgen van een ongeval zijn haast niet te overzien. Maar als jou of iemand achterop jouw scooter iets overkomt, dan is het belangrijk dat je een financieel vangnet hebt. Deze aanvullende dekking scooterverzekering keert uit bij overlijden of blijvende invaliditeit. Jij en je passagier zijn bij blijvende invaliditeit verzekerd. Ook zorgt deze dekking voor nabestaanden. Bij overlijden ontvangen zij een bedrag.

jouw scooter in een handomdraai verzekerd

aanvullende dekking scooterverzekering afsluiten

Wil jij jouw nieuwe scooter goed en voordelig verzekeren? Dat doe je heel eenvoudig, gewoon via onze website. Na het invullen van enkele gegevens van jezelf en je scooter berekenen we direct jouw scherpe maandpremie. Ook kun je direct kiezen voor een aanvullende dekking scooterverzekering. Je ziet meteen wat de hoogte van jouw premie is.

jouw voordeel bij HEMA

  • zeer complete dekking
  • eenvoudig online afsluiten
  • voorwaarden in begrijpelijke taal

overstaphulp

Wil je overstappen naar de scooterverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp