scooterverzekering

jouw voordeel bij HEMA

 • zeer complete dekking
 • eenvoudig online afsluiten
 • voorwaarden in begrijpelijke taal

binnen 5 minuten online geregeld

jouw scooter in een handomdraai verzekerd

scooterverzekering afsluiten bij HEMA

Alleen betalen voor wat jij nodig hebt en toch profiteren van een complete dekking. Online een scooterverzekering afsluiten bij HEMA, dat is besparen zonder dat je je zorgen hoeft te maken wanneer je met schade te maken krijgt. Binnen vijf minuten kun je met een gerust gevoel op je nieuwe scooter stappen.

hoe wordt de hoogte van mijn premie bepaald?

Bij een scooterverzekering afsluiten kun je kiezen uit twee verschillende basisdekkingen. Met onze standaard WA-dekking ben je verzekerd voor schade die je aanricht bij anderen, kies je voor de WA + volledig casco-dekking dan ben je ook gedekt bij schade aan je eigen scooter. Je premie wordt berekend op basis van verschillende gegevens zoals je leeftijd, het bedrag waarvoor je verzekerd bent, het soort voertuig en je woongebied.

een scooterverzekering afsluiten: zo gepiept!

Ben je net als wij overtuigd van onze voordelige premie en complete dekking? Een scooterverzekering afsluiten bij HEMA is een fluitje van een cent. In slechts een paar klikken kun je met een veilig gevoel de weg op.

 • Vul eerst de gegevens van jouw bromfiets, bromscooter of snorscooter in. Vervolgens geef je de informatie van de verzekeringnemer op. Wij berekenen direct jouw premie.
 • Welke dekking past bij jou? Kies voor een WA-verzekering, waarmee je verzekerd bent voor schade die je bij anderen veroorzaakt, of kies voor de WA + volledig casco-verzekering. Dan ben je ook gedekt in het geval van schade door bijvoorbeeld diefstal, natuurverschijnselen en brand.
 • Wil je liever meer zekerheid? Sluit dan één van onze aanvullende dekkingen af. Met de dekking rechtsbijstand ontvang je vergoeding voor juridische bijstand na bijvoorbeeld een ongeluk. De ongevallen opzittenden-dekking verzekert bagage- en letselschade aan jezelf en jouw passagiers.
 • Na het kiezen van de dekking die bij je past, vul je je persoonsgegevens in. Heb je al een schadeverzekering bij HEMA? Log dan in op de website. Je gegevens worden automatisch ingevuld. Bovendien zie je direct wat de hoogte van de stapelkorting die je ontvangt is. Nieuwe verzekerden dienen eerst hun HEMA-account te activeren.
 • We zetten de door jouw gekozen verzekering en je gegevens nog een keer in een handig overzicht. Ben je blij met de voordelige premie en de ruime dekking die we bieden? Dan hoef je alleen nog je account te activeren en op akkoord te klikken.

jouw scooter in een handomdraai verzekerd

jouw voordeel bij HEMA

Een scooterverzekering afsluiten bij HEMA betekent profiteren van verschillende voordelen. Onze verzekering biedt een zeer complete dekking, is eenvoudig online af te sluiten en de voorwaarden zijn in begrijpelijke taal opgesteld.

jouw voordeel bij HEMA

 • zeer complete dekking
 • eenvoudig online afsluiten
 • voorwaarden in begrijpelijke taal

overstaphulp

Wil je overstappen naar de scooterverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp