scooterverzekering

jouw voordeel bij HEMA

  • zeer complete dekking
  • eenvoudig online afsluiten
  • voorwaarden in begrijpelijke taal

binnen 5 minuten online geregeld

jouw brommer in een handomdraai verzekerd

basisdekking scooterverzekering: voordelig op pad

Ritjes naar school, werk of op een mooie zomerse dag toeren door het gezellige centrum van de stad. Of je nu op een nieuwe of gebruikte scooter stapt, met de ruime basisdekking scooterverzekering van HEMA ga je zorgeloos en voordelig verzekerd op pad.

altijd de verzekering die bij je past

Bij HEMA Verzekeringen kies je zelf voor de basisdekking scooterverzekering die bij je past. Vanaf het moment dat de scooter op jouw naam staat, ben je wettelijk verplicht deze te verzekeren voor schades die je anderen toebrengt. Dit doe je via onze standaard goede WA-dekking. Neem je liever geen risico met je nieuwe scooter? Kies dan voor onze all-risk verzekering. Met deze all-riskverzekering ben je onder meer verzekerd voor diefstal, joyriding, schade door storm, brand en ontploffing van jouw tweewieler.

basisdekking scooterverzekering online afsluiten

Ben je, net als wij, overtuigd van onze uitgebreide en voordelige basisdekking scooterverzekering? Dan kun je direct de verzekering die je bij je past afsluiten. Gewoon, via onze website. Binnen een paar minuten is jouw scooter verzekerd. En dat geldt natuurlijk ook voor brommers. Omdat een volle tank al duur genoeg is, houden we de maandpremie zo laag mogelijk. Voor dat bedrag profiteer je van een complete dekking. Dat zit dus wel snor!

jouw brommer in een handomdraai verzekerd

aanvullende dekkingen en eigen risico

HEMA houdt van helderheid. Onze verzekeringen zijn duidelijk en de voorwaarden zijn geschreven in gewone-mensentaal. En je betaalt nooit te veel. Dus ook niet voor je basisdekking scooterverzekering. Het eigen risico houden we eveneens laag. Bij schade of diefstal betaal je slecht 10% eigen risico over het schadebedrag (minimaal € 150,- per schade). Een ongeluk zit in een klein hoekje, we begrijpen dat je liever écht geen enkel risico neemt. De aanvullende dekkingen van HEMA, rechtsbijstandsverzekering en ongevallenverzekering opzittenden, zijn speciaal bedoeld om je te beschermen voor de gevolgen van een ongeval.

jouw voordeel bij HEMA

  • zeer complete dekking
  • eenvoudig online afsluiten
  • voorwaarden in begrijpelijke taal

overstaphulp

Wil je overstappen naar de brommerverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp