scooterverzekering

jouw voordeel bij HEMA

  • zeer complete dekking
  • eenvoudig online afsluiten
  • voorwaarden in begrijpelijke taal

binnen 5 minuten online geregeld

jouw scooter in een handomdraai verzekerd

all-risk scooterverzekering: onbezorgd toeren

Fijn hé, een nieuwe scooter. Geen last van files en altijd een parkeerplek voor de deur van jouw favoriete restaurant, je werkplek of school. Het is dan ook niet zo gek dat scooters steeds populairder worden. Maar, ook op twee wielen is een ongelukje zo gebeurd. Een goede all-risk scooterverzekering is daarom zeker geen overbodige luxe. De WA + volledig casco-verzekering van HEMA zit gewoon goed in elkaar. Een zeer ruime dekking en een voordelige maandpremie. Klinkt dat niet goed?

complete dekking, óók voor accessoires

Jouw scooter, die wil je gewoon goed verzekeren. Kies je voor onze all-risk scooterverzekering, dan weet je dat je bij schade op onze complete dekking kunt rekenen. Zo vergoeden we onder meer schade die is ontstaan door brand, ontploffing, diefstal, kortsluiting en schade door plotselinge gebeurtenissen van buitenaf. Niet alleen is jouw scooter gedekt, ook jouw accessoires vallen onder onze verzekering. Deze zijn tot 10% van de cataloguswaarde van jouw tweewieler verzekerd.

een all-risk scooterverzekering afsluiten

Je scooter verzekeren, dat doe je heel eenvoudig. Gewoon, via onze site. Vul de gegevens van het voertuig in, je persoonlijke gegevens en wij doen de rest. We berekenen direct jouw voordelige maandpremie. Ook kun je bij het afsluiten van een all-risk scooterverzekering meteen kiezen voor één van onze aanvullende dekkingen. Zo ben je met een rechtsbijstandverzekering verzekerd van een vergoeding van juridische bijstand. Door de ongevallenverzekering opzittenden zijn jij en je passagiers verzekerd voor de gevolgen van een ongeval.

jouw scooter in een handomdraai verzekerd

waarom zou je nog te veel betalen?

Bij HEMA betaal je nooit te veel, dus ook niet voor een all-risk scooterverzekering. Daarom houden we het eigen risico zo laag mogelijk. Is jouw scooter gestolen of heb je schade? Dan betaal je slechts 10% eigen risico over het schadebedrag (minimaal 150.-). Tel daar onze zeer complete dekking bij op en je snapt waarom scooterrijders met een HEMA-verzekering met een veilig en prettig gevoel de weg op gaan!

jouw voordeel bij HEMA

  • zeer complete dekking
  • eenvoudig online afsluiten
  • voorwaarden in begrijpelijke taal

overstaphulp

Wil je overstappen naar de scooterverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp