scooterverzekering

jouw voordeel bij HEMA

  • zeer complete dekking
  • eenvoudig online afsluiten
  • voorwaarden in begrijpelijke taal

binnen 5 minuten online geregeld

jouw scooter in een handomdraai verzekerd

WA scooterverzekering: een voordelige noodzaak

Eindelijk! Die scooter waar je zo hard voor gespaard hebt of die je misschien wel voor je zestiende verjaardag hebt gekregen, staat voor je neus te blinken. Voordat je de ‘wijde wereld’ in kunt trekken, moet je alleen wel eerst aan je verzekering denken. Want zonder WA scooterverzekering mag je de weg niet op. Omdat het bezitten en rijden van een scooter al duur genoeg is, denken wij graag me je mee. Daarom kun je bij HEMA rekenen op een voordelige premie.

gedekt voor schade bij anderen

Sommige verzekeringen moet je afsluiten. Of je ze nu nodig vindt of niet. Rij je op een scooter, dan ben je wettelijk verplicht een WA scooterverzekering af te sluiten. Daarmee ben je gedekt voor schade die je bij andere weggebruikers veroorzaakt. Met de goedkope WA-dekking van HEMA, hoef je je geen zorgen meer te maken. Schade aan anderen is tot maar liefst 5.000.000.- gedekt. Ook schade aan spullen van anderen wordt gedekt, tot 2.500.000.-.

jouw WA scooterverzekering, zo afgesloten

Het afsluiten van een WA scooterverzekering, dat is in een handomdraai gebeurd. Dat doe je namelijk online. Gewoon, via onze site. Na het invullen van enkele gegevens, zoals het kenteken van je scooter en je persoonlijke gegevens berekenen we direct de premie van jouw WA-dekking. Binnen vijf minuten is jouw nieuwe scooter verzekerd en kun je een dag later meteen cruisen!

geen risico’s? kies voor onze all-risk-dekking

Wil je ook je eigen scooter, helm en accessoires verzekeren voor eventuele schade? Kies dan voor de all-risk scooterverzekering. Deze verzekering dekt, in tegenstelling tot de WA scooterverzekering, namelijk ook schade aan of diefstal van jouw scooter. Daarnaast zijn accessoires tot maximaal 10% van de cataloguswaarde van je tweewieler verzekerd. Zeker wanneer jouw scooter jonger dan vijf jaar is, is het verstandig om voor een all-risk-dekking te kiezen.

jouw scooter in een handomdraai verzekerd

jouw voordeel bij HEMA

  • zeer complete dekking
  • eenvoudig online afsluiten
  • voorwaarden in begrijpelijke taal

overstaphulp

Wil je overstappen naar de scooterverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp