scooterverzekering

jouw voordeel bij HEMA

  • zeer complete dekking
  • eenvoudig online afsluiten
  • voorwaarden in begrijpelijke taal

binnen 5 minuten online geregeld

jouw brommer in een handomdraai verzekerd

eigen risico scooterverzekering minimaal

Bij HEMA betaal je nooit te veel. Dus ook niet voor het eigen risico scooterverzekering. Dat houden we namelijk zo laag mogelijk. Dien je een schadeclaim bij ons in, dan vertellen we je direct waar je aan toe bent. Zo kun je voor je het weet de weg weer op.

eigen risico scooterverzekering: écht HEMA

Bij schade of diefstal betaal je bij onze scooterverzekering slechts 10% eigen risico over het schadebedrag, met een minimum van 150.- per schade. Is de bestuurder van de brommer jonger dan je hebt opgegeven bij het afsluiten van jouw verzekering? En valt de bestuurder daardoor in een andere leeftijdsschaal? Dan betaal je zelf 250.- extra eigen risico scooterverzekering voor de schade aan jouw scooter.

een scooterverzekering die bij je past

Bij het afsluiten van een verzekering voor jouw scooter, kun je bij HEMA kiezen uit twee dekkingen. De verplichte WA-dekking of de veilige WA + Volledig Casco-dekking. Daarmee ben je niet alleen gedekt voor schade die je bij anderen veroorzaakt, maar is ook schade aan of diefstal van je eigen scooter verzekerd. Ook profiteren van onze zeer complete dekking, voordelige maandpremie en laag eigen risico scooterverzekering? Je verzekering sluit je binnen een paar minuten online af. Gewoon, via onze site.

jouw brommer in een handomdraai verzekerd

eenvoudig online schade melden

Op het moment dat je te maken krijgt met schade, kun je deze eenvoudig via de website melden. Ga naar je online polismap, log in en klik op schade melden. Na het invullen van de vragen kijkt onze online schadehulp om welke schade het gaat. Wordt de schade gedekt door HEMA? Dan krijg je direct antwoord. Is je scooter gestolen, vernield of verdwenen? Dan moet je aangifte doen bij de politie. Het originele bewijs van aangifte dien je naar ons op te sturen. Wil je precies weten wat onze heldere voorwaarden rondom het eigen risico scooterverzekering zijn? Die lees je in begrijpelijke taal op onze website.

jouw voordeel bij HEMA

  • zeer complete dekking
  • eenvoudig online afsluiten
  • voorwaarden in begrijpelijke taal

overstaphulp

Wil je overstappen naar de brommerverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp