nu met gratis
HEMA
cadeaukaart
t.w.v. 25.-

jouw huis

moeiteloos
verzekerdbijHEMA.nl

jouw voordeel bij HEMA

  • dekking zelf samen te stellen
  • gegarandeerd nooit meer onderverzekerd
  • eenvoudig online afsluiten

binnen 5 minuten online geregeld

woonverzekering

basisverzekering

Jouw huis moet goed verzekerd zijn. Nu, maar ook over vijf, tien of twintig jaar. Daarom groeit de woonverzekering van HEMA mee met de waarde van jouw dierbaarste bezit. Hierdoor ben je gegarandeerd nooit onderverzekerd.

Onze woonverzekering biedt een All Risk dekking voor de onderdelen inboedel en opstal. Dit is de meest uitgebreide dekking die jouw huis en jouw spullen verzekert tegen vrijwel alle schade.

ga naar basisdekking

aanvullende dekkingen

Of het nu alleen inboedel, opstal op allebei is, met de woonverzekering van HEMA ben je gewoon goed verzekerd. Heb je net dat beetje extra zekerheid nodig dan sluit je bij ons ook heel gemakkelijk een aanvullende glasdekking of appartementplusdekking af.

ga naar aanvullende dekkingen

eigen risico

Je bent met de woonverzekering All Risk verzekerd. Toch betaal je daarvoor niet meer dan nodig is. Ook het eigen risico houdt HEMA zo laag mogelijk. Per schade is je eigen risico € 100,-.

Maak je gebruik van de herstelservice van HEMA Verzekeringen, dan heb je zelfs helemaal geen eigen risico.

  • Raakt je woning beschadigd door een storm dan heb je altijd een eigen risico van € 225,-.
  • Voor laptops, tablets en telefoons geldt het eigen risico van € 100,-.
  • Voor schade door diefstal van sieraden, audiovisuele- en computerapparatuur en bijzondere bezittingen is het eigen risico € 225,-.
  • Bij diefstal van geld is de vergoeding maximaal € 1.000,-.
ga naar eigen risico


de voordelen van onze woonverzekering

Jouw huis, het is je grootste bezit. Bij HEMA snappen we dat je daar zuinig op bent. Daarom kun je jouw huis bij HEMA zonder gedoe goed verzekeren. De voordelige woonverzekering van HEMA geeft jou alle zekerheid die je wilt. Voor een heel bescheiden prijs.

zelf je dekking samenstellen >

Zou het niet fijn zijn als je niet alleen jouw huis, maar ook jouw woonverzekering naar eigen inzicht kunt inrichten? Bij HEMA kan dat. Deze woonverzekering bestaat uit vier onderdelen: inboedel, opstal, glas en appartementplusdekking. Jij kiest zelf wat jij wilt verzekeren. En het is zo geregeld. Geen herbouwwaardemeters of inventarislijsten, maar antwoord op een paar simpele vragen. Eén van de beste woonverzekeringen is daarom ook meteen één van de makkelijkste!

gegarandeerd nooit meer onderverzekerd >

Je huis is niet alleen jouw thuis, het is ook jouw grootste investering. Je moet er toch niet aan denken dat na een brand blijkt dat je veel minder geld krijgt uitgekeerd dan de daadwerkelijke herbouwkosten van je huis? Daarom groeit onze woonverzekering met je mee. Want jouw huis groeit in waarde en ook de waarde van jouw inboedel kan in de loop der jaren toenemen. HEMA kent voor de woonverzekering geen verzekerd kapitaal, dus je bent gegarandeerd nooit onderverzekerd. En je bent direct All Risk verzekerd. De All Risk Woonverzekering is de meest uitgebreide dekking die er is. Daarmee ben je verzekerd tegen bijna elke schade aan jouw woning of spullen. Wij betalen bijvoorbeeld als je schade hebt door brand, ontploffing, bliksem, storm en lekke leidingen. De woonverzekering van HEMA verzekert schade die plotseling veroorzaakt werd door iets van buitenaf. Ook schade door brand is verzekerd.

eenvoudig online afsluiten >

Je huis bij HEMA verzekeren is heel simpel; je regelt alles via onze site. Bovendien zijn onze polisvoorwaarden voor iedereen te begrijpen.

voorwaarden in begrijpelijke taal >

Onze voorwaarden zijn in gewone-mensentaal geschreven. Die zijn dus makkelijk leesbaar en voor iedereen te begrijpen.

dagelijks opzegbaar >

Alle verzekeringen van HEMA zijn dagelijks opzegbaar. Je kunt je verzekering dus opzeggen wanneer je maar wilt.

reparatie is zo geregeld >

Schade is op zich al vervelend genoeg. Regelen dat alles weer netjes gerepareerd en opgeknapt wordt, maakt het allemaal nog veel lastiger. Als je dat wilt, kun je die zorgen uit handen geven. Van herstel tot betalingen: HEMA kan alles tot in de puntjes voor jou regelen. Het enige dat jij hoeft te doen, is de schade melden. Heel makkelijk.

niet dubbel verzekerd >

Voor een dubbele dekking hoef je ook niet bang te zijn. Welke onderdelen van de woonverzekering je ook kiest, ze zijn precies op elkaar afgestemd. Je betaalt dus nooit meer dan nodig is. Precies weten hoe laag jouw premie is? Bereken het snel en simpel. Je kunt direct online afsluiten gewoon hier op de site.