verzeker je huis bij HEMA

nu met cadeau­kaart t.w.v 50 euro

woonverzekering

ontvang 10% korting met een Homies Alarm

aanvullende dekking woonverzekering passend

Als bezitter van een eigen huis, kun je niet zonder woonverzekering. Vanaf het moment dat je officieel eigenaar bent van je nieuwe woning, ben je vanuit je hypotheekverstrekker verplicht jouw huis te verzekeren voor schade door bijvoorbeeld brand, lekkage of inbraak. Omdat HEMA de waarde van jouw huis kent, ben je bij ons standaard gewoon goed verzekerd. Zo geven we je onder meer de garantie dat je nooit onderverzekerd bent. Toch kunnen we ons voorstellen dat je liever álle risico’s uitsluit. Onze aanvullende dekking woonverzekering is dan precies wat jij zoekt!

glasdekking: een ster in ruitschade

Rinkeldekinkel, dat was de ruit! Gelukkig heeft niemand er iets aan overgehouden. En gelukkig vergoedt de glasdekking van HEMA de schade. Deze aanvullende dekking woonverzekering is er voor: glas in ramen en deuren, in windschermen, in balkon- en terreinafscheidingen en kunststof koepels en vensters.

aanvullende dekking woonverzekering: all-risk

Je staat er niet bij stil, maar als de opstalverzekering van je appartement via de Vereniging van Eigenaren loopt is de kans aanwezig dat je onderverzekerd bent. Dat is het geval als de verzekering niet all-risk is en de herbouwwaarde te laag is vastgesteld. HEMA biedt je via deze aanvullende dekking woonverzekering de broodnodige garanties. Je bent all-risk verzekerd en krijgt direct een garantie tegen onderverzekering.

ontvang 10% korting met een Homies Alarm

handige aanvullende verzekeringen van HEMA

Naast een aanvullende dekking woonverzekering, bieden we ook verschillende, handige - en misschien wel noodzakelijke - aanvullende verzekeringen aan. Een ongeluk zit in een klein hoekje, wáár ook ter wereld. Kies je voor de ongevallenverzekering van HEMA, dan weet je dat altijd kunt rekenen op onze (financiële) hulp. Natuurlijk ben je zuinig op je eigen spullen, net als op die van iemand anders. Toch kan het soms gebeuren dat door jouw schuld iets beschadigd raakt. Met onze aansprakelijkheidsverzekering zijn jij en je gezin wereldwijd verzekerd tegen schade bij anderen tot een bedrag van 1.000.000.-.

jouw voordeel bij HEMA

  • scherpe premie
  • allrisk verzekerd
  • garantie tegen onderverzekering
  • eenvoudig online af te sluiten

overstaphulp

Wil je overstappen naar de woonverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp