verzeker je huis bij HEMA

nu met cadeau­kaart t.w.v 50 euro

woonverzekering

ontvang 10% korting met een Homies Alarm

basisdekking woonverzekering: betaal nooit te veel

De verzekering van jouw huis moet stáán als een huis. Daarom is een goede basisdekking woonverzekering belangrijk. Dat begrijpt HEMA en dat maken we waar. Je hebt bij ons namelijk de garantie dat je nooit onderverzekerd bent. En omdat alle onderdelen precies op elkaar zijn afgestemd, weet je zeker dat je nooit dubbel betaalt.

opstalverzekering: garantie tegen onderverzekering

Een opstalverzekering is een verzekering waarmee je schade aan je huis kunt afdekken. Denk daarbij aan schade door brand, inbraak, storm en blikseminslag. Onder de opstal wordt jouw huis zelf verstaan en alles wat niet zonder schade aan je huis kan worden verwijderd. Schuttingen, schuren en inbouwkasten zijn hier voorbeelden van. Datgene dat wel verhuisbaar is, behoort tot de inboedel. Iedereen met een eigen huis moet een opstalverzekering afsluiten. Het huis is tenslotte voor de meeste mensen het meest kostbare bezit.

Op het moment dat je een hypotheek op je huis hebt, geldt vrijwel altijd dat een opstalverzekering verplicht gesteld wordt door de hypotheekinstelling. Het huis is namelijk onderpand voor je hypotheek. Omdat HEMA weet hoe je om moet gaan met je meest dierbare bezit, ben je met onze basisdekking woonverzekering gegarandeerd nooit onderverzekerd. De verzekering groeit namelijk met jou en je huis mee! Zo kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan wanneer het even tegenzit.

inboedelverzekering: bescherm waardevolle spullen

Je kostbare bezittingen - oftewel je inboedel - verliezen door diefstal of schade is pijnlijk. Met een inboedelverzekering van HEMA verzeker je jouw waardevolle spullen tegen schade als gevolg van brand, waterschade en inbraak. Onder inboedel worden de roerende zaken verstaan die tot het huishouden behoren; alles wat je op kunt pakken en mee kunt nemen als je bijvoorbeeld gaat verhuizen.

Gedekt in de basisdekking woonverzekering zijn onder meer:

  • Sieraden en (audio)apparatuur: tot maximaal 10.000.-, bij diefstal geldt een maximum van 5000.-
  • Spullen buitenshuis, onder beperkte voorwaarden
  • Schade aan inboedel door vallen of stoten

ontvang 10% korting met een Homies Alarm

aanvullingen op basisdekking woonverzekering

Via de basisdekking woonverzekering kun je je compleet verzekeren tegen schade aan inboedel en opstal. Ook bijbehorende gebouwen zoals een schuur of een garage zijn verzekerd. Wie liever het zekere voor het onzekere neemt kan zich eenvoudig aanvullend verzekeren. Zo biedt HEMA de aanvullende glasdekking, voor schade aan glas, vensters en kunststof koepels en een appartement plus-polis. Onderzoek wijst namelijk uit dat veel appartementencomplexen onderverzekerd en vaak niet all-risk verzekerd zijn. Deze dekking vult jouw verzekering aan en voorkomt dat jouw woning onderverzekerd is.

jouw voordeel bij HEMA

  • scherpe premie
  • allrisk verzekerd
  • garantie tegen onderverzekering
  • eenvoudig online af te sluiten

overstaphulp

Wil je overstappen naar de woonverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp