dekking woonverzekering

Een woonverzekering moet staan als een huis. Daarom is een goede dekking zo belangrijk. Je hebt bij HEMA de garantie dat je nooit onderverzekerd bent. En omdat alle onderdelen precies op elkaar zijn afgestemd, weet je zeker dat je ook nooit dubbel betaalt.

inboedelverzekering

Je kostbare bezit verliezen door brand, diefstal of schade is pijnlijk. Onder inboedel worden de roerende zaken verstaan die tot het huishouden behoren. Met een inboedelverzekering van HEMA kun je jouw inboedel verzekeren tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand, waterschade en inbraak. Schade aan je huis valt niet binnen deze dekking. Hiervoor hebben we de opstalverzekering.

opstalverzekering

Een opstalverzekering is een verzekering waarmee je schade aan je huis kunt afdekken. Denk daarbij aan schade door brand, inbraak, storm en blikseminslag. Onder de opstal wordt jouw huis zelf verstaan en alles wat niet zonder schade aan je huis kan worden verwijderd. Denk bijvoorbeeld aan schuttingen, schuren en inbouwkasten. Datgene wat wel verhuisbaar is behoort tot de inboedel. Iedereen met een eigen huis moet een opstalverzekering afsluiten. Het huis is tenslotte voor de meeste mensen hun kostbaarste bezit. Op het moment dat je een hypotheek op het huis hebt, geldt vrijwel altijd dat een opstalverzekering verplicht gesteld wordt door de hypotheekinstelling. Het huis is namelijk het onderpand voor je hypotheek.

Anders dan bij andere verzekeringen heb je bij HEMA de volledige garantie dat je nooit onderverzekerd bent.

jouw voordeel bij HEMA

  • dekking zelf samen te stellen
  • gegarandeerd nooit meer onderverzekerd
  • eenvoudig online afsluiten

overstaphulp

Wil je overstappen naar de woonverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp