verzeker je huis bij HEMA

nu met cadeau­kaart t.w.v 50 euro

woonverzekering

ontvang 10% korting met een Homies Alarm

eigen risico woonverzekering? Dat kan zonder!

Jouw woning is je meest waardevolle bezit. Kies je ervoor om jouw huis te verzekeren bij HEMA? Dan ben je standaard all-risk verzekerd. Toch betaal je niet meer dan nodig. Niet alleen bieden we je een garantie tegen onderverzekering en kun je je dekking zelf samenstellen, ook het eigen risico woonverzekering houden we zo laag mogelijk. Maak je gebruik van de herstelservice van HEMA Verzekeringen? Dan heb je zelfs helemaal geen eigen risico.

klein bedrag, groots gedekt

Omdat schade aan jouw woning al vervelend genoeg is, helpen wij je graag uit de brand. Per schade is je eigen risico woonverzekering slechts 100.-. Wel zijn er enkele uitzonderingen, waar zelfs wij niet onderuit kunnen. Raakt je woning beschadigd door een storm, dan heb je altijd een eigen risico van 250.-. Het eigen risico voor schade door diefstal van sieraden, audiovisuele- en computerapparatuur en bijzondere bezittingen bedraagt 225.-. De maximale vergoeding in het geval van diefstal is door HEMA vastgesteld op 1.000.-.

aanvullende dekking: jouw huis, compleet verzekerd

Met de opstal- en inboedelverzekering van HEMA ben je all-risk verzekerd. Dat houdt in dat je je geen zorgen hoeft te maken, mocht er iets gebeuren met jouw woning of waardevolle spullen. Maar de ervaring leert dat velen het fijn vinden om net dat beetje meer zekerheid te hebben. Daarom kun je je bij HEMA eenvoudig en voordelig aanvullend verzekeren om jouw verzekering compleet te maken. Zo bieden we onder meer een aanvullende glasdekking en appartementplusdekking; uiteraard met hetzelfde lage eigen risico als de woonverzekering.

ontvang 10% korting met een Homies Alarm

eigen risico woonverzekering: HEMA helpt

Wil je meer weten over het lage eigen risico woonverzekering van HEMA? Onze adviseurs zitten klaar om al je vragen te beantwoorden. Stel je vraag via tel. 071 - 364 1832 of neem contact op via het contactformulier. Ben je overtuigd van onze ruime dekking en voordelige premie en wil je overstappen naar HEMA? Met onze overstaphulp is overstappen zo geregeld!

jouw voordeel bij HEMA

  • scherpe premie
  • allrisk verzekerd
  • garantie tegen onderverzekering
  • eenvoudig online af te sluiten

overstaphulp

Wil je overstappen naar de woonverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp