activeer jouw 10% korting voor de HEMA Woonverzekering met Homies

Als bestaande klant willen we je natuurlijk ook laten profiteren van een jaar lang 10% korting op je huidige HEMA Woonverzekering premie. Omdat deze korting alleen op ‘nieuwe’ verzekeringen geldt, moet je daarom je huidige verzekering opzeggen om deze vervolgens opnieuw af te sluiten met 10% korting. Klinkt wat omslachtig, maar het bespaart je binnen een paar minuten een boel euro’s. Volg de stappen om jouw korting te activeren.

stap 1: koop Homies

om gebruik te maken van de korting, moet je in het bezit zijn van het Homies starterspakket. Mocht je deze nog niet hebben dan koop je die nu extra voordelig via HEMA: je betaalt in plaats van 249.- nog maar 149.-.
koop Homies starterspakket >

stap 2: zeg je huidige HEMA Woonverzekering op

je huidige verzekering opzeggen, is binnen een paar klikken gebeurd. Ga naar je digitale polismap en log in met jouw e-mailadres en wachtwoord. Klik vervolgens op ‘bekijk verzekering’, selecteer de HEMA Woonverzekering en klik daarna op ‘opzeggen’. Vul als gewenste einddatum van je verzekering de dag van vandaag in.

stap 3: sluit opnieuw een HEMA Woonverzekering af

om je korting te activeren, moet je je verzekering opnieuw afsluiten. Ga hiervoor naar de actiepagina of klik hier om je gegevens opnieuw in te vullen. Kies als ingangsdatum de dag van morgen. Na de bevestiging is je verzekering weer helemaal in orde én krijg je een jaar lang 10% korting op je maandelijkse premie.

Nog vragen?
HEMA Verzekeringen is alleen bereikbaar per e-mail.