HEMA woonverzekering

jouw voordeel bij HEMA

  • scherpe premie
  • allrisk verzekerd
  • garantie tegen onderverzekering
  • eenvoudig online af te sluiten

binnen 5 minuten online geregeld

woonverzekering: je grootste bezit goed verzekerd

Jouw huis, het is je grootste bezit. Bij HEMA snappen we dat je daar zuinig op bent. Daarom kun je jouw huis bij HEMA zonder gedoe goed verzekeren. Onze voordelige woonverzekering geeft je alle zekerheid die je wilt. Voor een heel bescheiden prijs.

klanten beoordelen HEMA verzekeringen met een

8.7

homies

Jouw huis en mooie spullen betekenen veel voor je. Dat begrijpen we bij HEMA maar al te goed. Daarom werken we nu samen met Homies: een slim alarmsysteem dat jouw buren een seintje geeft bij brand of ongenodigde gasten. Zo is er in bijna alle gevallen binnen 3 minuten iemand ter plekke om de boel te controleren. En mocht dat toch te laat zijn, dan biedt de HEMA Woonverzekering een prima dekking voor inbraak- en brandschade. Kijk op hema.nl/homies voor meer informatie.

basisverzekering

Jouw huis moet goed verzekerd zijn. Nu, maar ook over vijf, tien of twintig jaar. Daarom groeit de woonverzekering van HEMA mee met de waarde van jouw dierbaarste bezit. Hierdoor ben je gegarandeerd nooit onderverzekerd.

Onze woonverzekering biedt een All Risk dekking voor de onderdelen inboedel en opstal. Dit is de meest uitgebreide dekking die jouw huis en jouw spullen verzekert tegen vrijwel alle schade.

ga naar basisdekking

aanvullende dekkingen

Of het nu alleen inboedel, opstal op allebei is, met de woonverzekering van HEMA ben je gewoon goed verzekerd. Heb je net dat beetje extra zekerheid nodig dan sluit je bij ons ook heel gemakkelijk een aanvullende glasdekking of appartementplusdekking af.

ga naar aanvullende dekkingen

eigen risico

Je bent met de woonverzekering All Risk verzekerd. Toch betaal je daarvoor niet meer dan nodig is. Ook het eigen risico houdt HEMA zo laag mogelijk. Per schade is je eigen risico € 100,-.

Maak je gebruik van de herstelservice van HEMA Verzekeringen, dan heb je zelfs helemaal geen eigen risico.

  • Raakt je woning beschadigd door een storm dan heb je altijd een eigen risico van € 225,-.
  • Voor laptops, tablets en telefoons geldt het eigen risico van € 100,-.
  • Voor schade door diefstal van sieraden, audiovisuele- en computerapparatuur en bijzondere bezittingen is het eigen risico € 225,-.
  • Bij diefstal van geld is de vergoeding maximaal € 1.000,-.
ga naar eigen risico

overstaphulp

Wil je overstappen naar de aansprakelijkheidsverzekering van HEMA? Klik dan hier om gebruik te maken van onze overstaphulp.

ga naar de overstaphulp

wij groeien met jouw huis mee

Jouw huis moet goed verzekerd zijn. Nu, maar ook over vijf, tien of twintig jaar. Daarom groeit onze woonverzekering mee met je meest dierbare bezit. Hierdoor ben je gegarandeerd nooit onderverzekerd. Of het nu alleen een inboedel- of opstalverzekering is, of allebei: met onze all-riskverzekering - de meest uitgebreide dekking die er is - is jouw huis gewoon goed verzekerd tegen bijna elke schade aan jouw woning of spullen. Wij betalen bijvoorbeeld als je schade hebt door brand, ontploffing, bliksem, storm en lekke leidingen. Ook schade die plotseling veroorzaakt wordt door iets van buitenaf is gedekt. Heb je net dat beetje extra zekerheid nodig? Dan sluit je bij ons heel eenvoudig een aanvullende glasdekking of appartementplusdekking af.

een woonverzekering met vele voordelen

Zou het niet fijn zijn als je niet alleen jouw huis, maar ook jouw woonverzekering naar eigen inzicht kunt inrichten? Op verzekerdbijhema.nl kan dat. Je kiest namelijk zelf wat je wilt verzekeren. En het is zo geregeld. Geen herbouwwaardemeters of inventarislijsten, maar slechts antwoord op een paar simpele vragen. Niet alleen is onze all-riskverzekering voor je woning en inboedel één van de beste, maar ook één van de makkelijkste.

gegarandeerd nooit meer onderverzekerd

Je huis is niet alleen jouw thuis, het is ook je grootste investering. Je moet er toch niet aan denken dat na een brand blijkt dat je veel minder geld krijgt uitgekeerd dan de daadwerkelijke herbouwkosten van je huis? Daarom groeit onze woonhuisverzekering met je mee. Want jouw huis groeit in waarde en ook de waarde van je inboedel kan in de loop der jaren toenemen. HEMA kent voor de woonverzekering geen verzekerd kapitaal, dus je bent gegarandeerd nooit onderverzekerd.

woonhuisverzekering: géén dubbele dekking

Voor een dubbele dekking bij de woonhuisverzekering hoef je ook niet bang te zijn. Welke onderdelen van de woonverzekering je ook kiest, ze zijn precies op elkaar afgestemd. Je betaalt dus nooit meer dan nodig is. Als je onverwachts met schade te maken krijgt is dat al vervelend genoeg. Regelen dat alles weer gerepareerd en opgeknapt wordt, maakt het allemaal nog veel lastiger. Als je dat wilt, kun je die zorg uit handen geven. Van herstel tot betalingen, HEMA kan alles tot in de puntjes voor je regelen. Het enige wat jij hoeft te doen, is de schade melden. Heel makkelijk.

bereken eenvoudig jouw scherpe premie

Je huis bij HEMA verzekeren is heel simpel. Je regelt namelijk alles via onze site. Bovendien zijn onze polisvoorwaarden in gewone-mensentaal geschreven; makkelijk leesbaar en voor iedereen te begrijpen. Daarnaast zijn alle verzekeringen van HEMA ook nog eens dagelijks opzegbaar. Je kunt je verzekering dus opzeggen wanneer je maar wilt. Wil je jouw huis moeiteloos verzekeren? Bereken dan nu online de scherpe premie van jouw woonverzekering en profiteer van de vele voordelen van HEMA! Nu en over twintig jaar.